Gewas | Ter bestrijding van | Dosis | Wachttijd |
---|
Aardbeien | (selectie- en vermeerderingsveld)
(openlucht)
tegen rood wortelrot, stengelbasisrot en wortelphytophthora | 1 toepassing per jaar.
300 ml/100 L dompeltoepassing
of
80 ml/100 L (max 2,36 L/ha) druppel- of aangietbehandeling | - |
Andijvie | (onder bescherming) valse meeldauw | 2,5 l/ha | 21 d |
Aubergines | (onder bescherming) kiemschimmels, wortelphytophthora | zie etiket | 3 d |
Augurken | (onder bescherming) kiemschimmels, wortelphytophthora | zie etiket | 3 d |
Augurken | (open lucht) wortelphytophthora | 2,5 l/ha | 3 d |
Bieslook | (onder bescherming) kiemschimmels | 2,5 l/ha | 21 d |
Courgettes | (onder bescherming) kiemschimmels, wortelphytophthora | zie etiket | 3 d |
Kervel | (onder bescherming) kiemschimmels | 2,5 l/ha | 21 d |
Komkommer | (onder bescherming) kiemschimmels, wortelphytophthora | zie etiket | 3 d |
Paprika | (onder bescherming) kiemschimmels, wortelphytophthora | zie etiket | 3 d |
Peterselie | (onder bescherming) kiemschimmels | 2,5 l/ha | 21 d |
Radicchio rosso | (onder bescherming) valse meeldauw | 2,5 l/ha | 21 d |
Rucola | (onder bescherming) valse meeldauw | 2,5 l/ha | 21 d |
Sierplanten | (niet bestemd voor consumptie) kiemschimmels, blad- en takphytophthora, valse meeldauw | 0,3 l/100 l | |
Sla | (onder bescherming) valse meeldauw | 2,5 l/ha | 21 d |
Snijselder | (onder bescherming) kiemschimmels | 2,5 l/ha | 21 d |
Spaanse pepers | (onder bescherming) kiemschimmels, wortelphytophthora | zie etiket | 3 d |
Spinazie | (onder bescherming) valse meeldauw | 2,5 l/ha | 21 d |
Spinazie | (open lucht) valse meeldauw | 2,5 l/ha | 14 d |
Suikerbrood | (onder bescherming) valse meeldauw | 2,5 l/ha | 21 d |
Tomaten | (onder bescherming) kiemschimmels, wortelphytophthora | zie etiket | 3 d |
Tuinkers | (onder bescherming) valse meeldauw | 2,5 l/ha | 21 d |
Witloof (grond-) | (forcerie grondteelt) Phytophthora cryptogea - Pythium | Zie etiket | 21 d |
Witloof (hydro-) | (forcerie hydrocultuur) Phytophthora cryptogea - Pythium | Zie etiket | 21 d |