Bayer Crop Science België

Bayer draagt bij tot de voedselvoorziening met innovatieve gewasoplossingen en zijn expertise in biotechnologie om de opbrengst en de kwaliteit van gewassen te verbeteren. Vooruitgang boeken in gezondheid en voeding is onze passie bij Bayer. Door onze positie in de landbouw te versterken versnellen we de verwezenlijking van onze missie: Science for a better life. Samen geven we de landbouw vorm, ten voordele van landbouwers, consumenten en onze planeet.

Bayer is sterk aanwezig in de belangrijkste landbouwsegmenten: gewasbescherming, biotechnologie en zaaizaden. In de toekomst zullen al die activiteiten meer en meer naar elkaar toe groeien en elkaar onderling versterken. Zo zet Bayer de toon voor een duurzame groei op dit gebied.

Door biologie, chemie en digitale tools slim te combineren versnellen we innovatie in de land- en tuinbouw, om zo een goede oogst te garanderen voor land- en tuinbouwers en gezonde producten van goede kwaliteit te maken voor consumenten.

Onze producten zijn bovendien gericht op het mogelijk maken van een duurzame landbouw: we helpen planten gezond te blijven. En dat doen we ook door ze te beschermen tegen ziekten en plagen.

Bayer Cross